Værktøjsfremstilling

Som værende et moderne metalværksted og værktøjsfabrik, er vi specialister i fremstilling af værktøj til industri og produktionsmaskiner i særdeleshed. Vore værktøjsmagere har stor ekspertise i fremstilling af værktøjs-specialdele og specialemner.

 

Hvilke typer værktøjer laver GK-Trådgnist?

Vi arbejder med alle former for snit og stans og laver bl.a.

- Stanseværktøjer

- Bukkeværktøjer

- Følgesnitværktøjer

- Optræksværktøjer

 

Hvordan produceres dit værktøj?

Har du et emne eller tegning af et emne, kan vi i samarbejde med dig udarbejde et oplæg og et uforpligtende tilbud.

Når alting er klar påbegyndes konstruktionen. Konstruktionsprocessen foregår, afhængig af sagens kompleksitet, i tæt samspil med dig som kunde.

Inden aflevering, afprøves og kvalitetstestes værktøjet enten i vore egne pressere eller direkte i dit produktionsapparat, indtil du er 100% tilfreds med resultatet.

 

Fremtidssikret værktøj

Vi lægger stor vægt på at kunden skal føle høj grad af sikkerhed. Derfor har vi også fokus på efterfølgende service af dit værktøj – så dit produktionsapparat er så driftsstabilt som overhovedet muligt. Læs mere om vores service og vedligeholdelse hér

 

Kontakt os

Har du brug for sparring eller på anden måde hjælp til at komme videre med dit projekt, er vi klar til at tage en uforpligtende snak. Kontakt os blot på tlf. 96945500.

 

Inspiration:

Herunder kan du se et lille udsnit af de værktøjer vi har fremstillet!


EksempelEksempelEksempelEksempelKlargøring og opretning i bearbejdningscenterKlargøring af værktøj til bearbejdningscenter


Kontakt os for et uforpligtende tilbud