Trådgnistning (Wire erosion)

Som firmanavnet antyder, er trådgnistning én af vore kerneområder. Vi har siden 1986 været leverandør og underleverandør med trådgnist til industrien. Vi har derfor stor erfaring og knowhow mht. fremstilling af emner hvor høj præcision er påkrævet, fx ved fremstilling af stempler og snitplader i hærdet stål til produktionsmaskiner.

 

Vores produktionsapparat er helt up-to-date og vi råder nu over 4 trådgnist-maskiner, hvoraf den seneste er vores Agiecut Progress V4, som er implementeret i 2014. Denne udvidelse af trådgnist-maskinparken, gør at vi nu er i stand til at bearbejde et stort område – helt op til følgende mål: 800x550x525 mm.

 

Så har du et metalemne hvor nøjagtighed er af afgørende betydning – så er du med vore 4 trådgnistere sikret et perfekt resultat, hvad enten der skal trådgnistes i hærdet stål, messing, kobber eller aluminium.

 

Med vores erfaring kan vi sikre dig et 100% tilfredsstillende resultat. Så tag en snak med os og hør hvordan vi kan hjælpe dig.


Nyeste trådgnistmaskine - Agiecut progress 4Kig ned i karret på trådgnisterTrådgnistningTrådgnistningTrådgnistningTrådgnistning


Kontakt os for et uforpligtende tilbud