3D konstruktion & Opmåling

2D / 3D konstruktion

Hos GK-Trådgnist råder vi over vores egen konstruktionsafdeling, der med den nyeste teknologi og software står for opbygning af 2D og 3D konstruktionstegninger. Arbejdet udføres af vore dygtige faglærte konstruktører som alle har et indgående kendskab til værktøjsfremstilling.

Vi benytter pt. følgende CAD/CAM systemer

CAD: Solid Works 2014

CAM: P-Cam, D-Cam, Edge Cam

Vi kan ud fra et emne eller dine grundskitser udarbejde konstruktionstegninger klar til produktion.

Din sikkerhed

Ordentlig dokumentation er som bekendt altid en fordel og da heller ikke nogen undtagelse hér. Med konstruktionstegninger fra GK-Trådgnist har du nemlig samtidig den nødvendige dokumentation, hvis der efterfølgende skal laves ændringer eller fremstilles reservedele.

Samtidig garanterer vi altid at arkivere dokumentation i 5 år.

3D Koordinatmåling

Med vores målemaskine kan vi nu tilbyde at lave målerapporter til dokumentation på maskindele - værktøjsdele - stikprøveemner med mere.

Maskinen er ligeledes en god hjælp i tilfælde af havari med et ældre værktøj som man evt. ingen dokumentation har på.

Opmålingen kan kontrolleres op mod en CAD fil af emnet, og målerapportens afvigelser i forhold til tolerancerne aflæses hurtigt og direkte.

3D Koordinatmåling udføres på Wenzel LH 54 Målemaskine.

Teknisk data:

Måle område:

X = 500 mm

Y = 600 mm

Z = 400 mm

Bordstørrelse: 1180 x 715 mm

Max emnevægt: 200 Kg

Maskiner: 1 stk.

2D Konstruktion2D Konstruktion3D Konstruktion3D Konstruktion3D Kordinatmåling3D Kordinatmåling3D Kordinatmåling

Kontakt os for et uforpligtende tilbud